Skip to main content

Logistialla järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Saimme kansainvälisen opiskelijaryhmän vieraaksemme SeAMK Maakuntakorkeakoulun aluekehittäjä Janika Hautaviidan ja SeAMK eritysasiantuntija Jiuliano Prisadan johdolla

SeAMK Teknologia Tour vol 2 -hankepäivän tilaisuus järjestettiin viime viikolla Logistian tiloissa. Talent boost -päivän tavoitteena oli tutustuttaa kansainväliset opiskelijat alueen yrityksiin. Yrityksille päivä antoi mahdollisuuden rekrytoida uusia osaajia.

SeAMKissa on noin 600 kansainvälistä opiskelijaa valmiina tarjoamaan osaamistaan alueen yrityksille osana opiskelujensa työharjoittelua sekä opinnäytetyön tekemistä.

Meillä Logistialla oli esillä Logistia-salissa VR-laitteita ja niillä kehitettyjä sovelluksia, jotka tuovat uusia ulottuvuuksia mm. kone- ja laitevalmistajille rakennustekniikkaan sekä matkailualalle. Esittelyssä oli myös älypuhelimilla toimivia uusia 3Dmallinnustekniikoita, kuten Polycamin ja Luma AI – sovellusten hyödyntämät NERF ja Gaussian splatting – tekniikat.

Opiskelijaryhmä sekä yritykset pitivät päivää onnistuneena. Tulevaisuuden osaajat ja osaajia tarvitsevat tulivat toisilleen tutuiksi – ja jatkokeskusteluita on luvassa!

Kuvissa koko opiskelijaryhmä Janika Hautaviidan johdolla Logistian edustalla sekä opiskelijoita SeAMK TKI asiantuntijoiden Janne Kapelan ja Sakari Pollarin kanssa Logistia-salissa.

Kuvat SeAMK Maakuntakorkeakoulun aluekehittäjä Janika Hautaviita

Voit lukea seudun kansainvälisistä tuulista lisää SeAMKin verkkolehdestä: https://lehti.seamk.fi/verkkolehti/kansainvaliset-tuulet-puhalsivat-kauhajoella-ja-teuvalla/