Skip to main content

Meillä Logistialla on hyvä tehdä töitä

Tarjoamme erikokoisia toimi- ja kokoustiloja kattavilla palveluilla. Olemme suunnitelleet tilamme työrauhan, neuvotteluiden, tiimityön ja vapaampien keskusteluiden näkökulmasta. Viihtyisät tilamme antavat mielenrauhaa keskittyä olennaiseen ja uuden luomiseen.

Syntynyt rakkaudesta seutuun

Yrityskeskuksemme Logistia on syntynyt halusta pitää seutu elinvoimaisena. Logistia on tarjonnut 20 vuoden ajan seudun yrityksille alustan kasvaa ja menestyä sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden saman katon alla toimivien yritysten kanssa. 

Logistialla on uskottu perustamisesta lähtien hyvään yhdessä tekemisen henkeen. Reilu meininki on edelleen Logistian kantava voima. Uskomme, että yhteisöllisyys saa aikaan uusia ajatuksia ja oivalluksia, joista lopulta kasvaa menestystarinoita.  

Kiinteistöosakeyhtiö

Logistian tilat omistaa ja niitä hallinnoi Kiinteistöosakeyhtiö Kauhajoen Teknologiakeskus, jonka osakkaina ovat Kauhajoen kaupunki, Suomen Osuuspankki, LC Logistics Center Oy, Mtech Digital Solutions Oy, F-Cons Oy, Kiinteistö Oy Päntäneentie, Havu-Tuote Ky, Insinööritoimisto Natri Oy ja JL-Trading Oy sekä 2 yksityishenkilöä.

Hallituksen jäsenet

Risto Uusitalo
Mika Ollonqvist
Antti Laukkonen
Kimmo Järvinen
Harri Virtanen, pj.

Isännöitsijä

Sirpa Kukkamäki, puh. 020 7470 200