Skip to main content

Brändiuudistus

Teknologiakeskuksena tunnettu Logistia on nyt Logistia yrityskeskus.

Kuuntelimme sidosryhmiemme toiveita ja ajatuksia toteuttamalla haastattelututkimuksen. Saimme haastatteluista vahvistusta päätöksellemme uudistaa Logistian toimintaa. Keskitymme entistä vahvemmin kokous- ja toimitilojen tarjoamiseen. Siispä kutsumme taloamme jatkossa Logistia yrityskeskukseksi.

Kokonaisvaltainen brändiuudistus

Bränditoimisto Katinka Kreativen Maarit Kallion kanssa toteutettu kokonaisvaltainen brändiuudistus näkyy palveluissamme ja tiloissamme. Olemme panostaneet tilojen uudistamisessa viihtyvyyteen ja työn muuttuvia tarpeita tukeviin toimintoihin. Meillä on nyt vuokrattavien toimitilojen ohella viihtyisä Etätyötila Hilja, joka tarjoaa vastapainoa kotitoimistolla työskentelyyn.

Tilauudistus käyntiin sydänalueelta

Aloitimme tilauudistukset talomme sydänalueella sijaitsevasta aulasta, lounaskahviosta sekä uuden nimen saaneesta Logistian Raitista, jonne syntyi myös Kokoustila Olo. Rakkaudesta seutuun perustettuna yrityskeskuksena päätimme valita yhdessä tilauudistuksesta vastanneen sisustusarkkitehti Miia Lenkkeri-Tammisen kanssa paikallisten yritysten tuotteita.

Isoon taloomme lämpöä tuovat laatupaneelit tulevat Rotola-Pukkilalta. Kokoustila Olon ja etätyötila Hiljan lasiovet ovat toimittaneet ja asentaneet Lasikolmio. Miellyttävää istuinmukavuutta tarjoavat kokoustuolit ja uuden kokouspöydän valitsimme Topeekan Kalusteelta. Lounaskahvion uuden soffanurkkauksen ja brändin mukaiset opasteet sekä teippaukset toteutimme yhdessä Maiserin kanssa.

Nykyhetkellä meillä Logistialla toimii 25 yritystä ja organisaatiota. Tämä tarkoittaa, että talossamme on reilun 120 ihmisen työpaikka. Uudistetut tilamme antavat asiakkaillemme mielenrauhaa keskittyä olennaiseen. Alueellisesti haluamme uudistuksemme tuovan mukanaan eloa ja vetovoimaa. Tehtävämme on ollut alusta saakka toimia yritysten alustana kasvaa ja tarjota viihtyisä työympäristö, jossa on mukava tehdä töitä.

Tervetuloa meille Logistiaan kokoustamaan & viihtymään työn parissa!