Skip to main content

Fiini on Logistian kokoustiloista se, jossa mieli lepää, vaikka kokouslistalla olisi kuinka isoja asioita. Tilan harmoninen värimaailma materiaaleineen tekevät tilan tunnelmasta levollisen ja luonnosta napatut värisävyt rauhoittavat mieltä.

“Fiinissä seisoo pala Logistian edeltävää historiaa. Vanha kaappirouva seisoo tilassa yhtä arvokkaana kuin sen tilan talossa, jonka paikalla Logistia on”, kertoo Sirpa Kukkamäki Logistiasta.

“Kokoustila Fiinistä pitää mainita sen verran, että siellä on hienosti esillä suupohjalainen sekä eteläpohjalainen osaaminen. Kokousmukavuuden takaavat Holli-tuolit, jotka ovat suupohjalaista käsityötä. Fiinissä on erinomainen äänimaailma. Siitä saamme kiittää paitsi tilan tekstiilejä, mutta erityisesti Logistian naapurustossa valmistettuja Laatupaneelin akustoivia rimapaneeleja. Niitä on Logistiassa muuallakin hyödynnetty. Pitkän kokouspöydän takana on Topeekan kaluste.”

Fiinissä kuten muuallakin Logistiassa on käytetty runsaasti eteläpohjalaisia tuotteita ja osaamista. Fiinin tuoleissa on lapualaisen Annalan kutoman kankaat. Fiinin sisustussuunnitelman takana on sisustusarkkitehti Miia Lenkkeri-Tamminen.

“Olemme saaneet muutaman kuukauden nauttia uudistuneesta Fiinistä. Tila on taipunut jo moneksi, ja kyllä kokouksissa on nykyään vähän jotakin fiinimpää, kun tilan laitteet, tuolit ja muut elementit ovat kohdillaan ja juuri tänne tilaan valittuja.”

Fiiniä voi varata koko päivän kokouksiin tai vain muutaman tunnin ajaksi. Tilaan on varattavissa myös tarjoilut.

64 Comments